Wat te doen bij de Niagara Falls?

niagara falls

Wanneer de zomervakantie begint gaan vele mensen op vakantie. De een wilt een vakantie waar je lekker in de zon kan liggen om bruin te worden, waar de ander een lekker vakantie wilt in eigen land om simpelweg tot rust te komen. Andere kiezen ervoor om bepaalde dingen te gaan zien en hier een onvergetelijke herinnering van maken. Zo stappen ze bijvoorbeeld het vliegtuig in en vliegen ze naar de andere kant van de wereld om de Niagara Falls te gaan bekijken. Dit zijn misschien wel de meest indrukwekkende watervallen op de hele wereld. Daarom zie je ook dat veel mensen hier naartoe gaan als ze de kans krijgen.

niagara falls

Hoe kun je de watervallen bekijken?

Er zijn verschillende manieren om de watervallen te gaan bekijken. Een van deze manieren is door middel van de Rainbow Air Helicopter Tour. Zoals de naam doet zeggen is dit dus een helikopter tour. Je vliegt dan met een helikopter over de watervallen heen zodat je van bovenaf heel erg mooi de watervallen kan bekijken. Een andere manier hoe je de watervallen kan bekijken is met de Maid of the Mist. Als je hier gebruik van maakt dan zul je in een bootje stappen en daarmee de watervallen van dichtbij bekijken. Op deze manier kun je het dichtst bij komen maar ook meteen echt ervaren hoe sterk de watervallen zijn. Sommige mensen vergeten namelijk hoe sterk water eigenlijk is. Als ze zo dichtbij komt hoor je ook het lawaai dat het produceert en hoeveel kracht er eigenlijk bij komt.

Waar liggen de watervallen eigenlijk?

Veel mensen weten ongeveer wel waar de Niagara Falls liggen en dat is in het noorden van de Verenigde Staten. Sterker nog, het ligt op de grens met Canada. In de buurt van deze watervallen is verder ook nog veel te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *