Wat doet een illusionist?

Niet iedereen zal meteen een beeld hebben bij het woord illusionist, wat is dit nu precies? Eigenlijk is dit gewoon een ander woord voor een goochelaar, deze wekt immers bepaalde illusies op bij mensen en voert trucs uit die jou op het verkeerde been zetten. Als je weet dat een illusionist eigenlijk een goochelaar is, dan heb je waarschijnlijk al een beter beeld van wat een dergelijke persoon allemaal doet. Maar vaak zijn de mogelijkheden groter dan de meeste mensen denken. Natuurlijk hangt het ook een beetje af van de persoon, daarom laten we jou hier graag wat weten over de opties die je hebt als je kiest voor Rich Magic.

Werk van een illusionist

Er zijn verschillende goochelaars in Nederland die je in kunt huren, maar we kijken nu even naar illusionist Rich Magic. Welke mogelijkheden biedt hij jou allemaal aan en wanneer kun je hier gebruik van maken? In de eerste plaats is er natuurlijk de podium act, deze zal bij de meeste mensen het bekendst zijn. De goochelaar staat hierbij op een podium en laat diverse trucs zien. Als publiek zit je er wat verder van af en door de grootte van het podium kunnen de trucs ook wat groter zijn. Daarnaast biedt deze illusionist ook tafelacts. Dit vindt echt dichtbij jou plaats, namelijk aan jouw tafel. Hij loopt hierbij tussen het publiek door, van tafel naar tafel en laat daar vingervlugge trucs zien. Je zit er dan echt met je neus bovenop, wat het misschien nog wel bijzonderder maakt om naar te kijken! Het zijn dus eigenlijk twee heel verschillende takken van sport, op een podium trucs uitvoeren of juist dichtbij mensen. Maar Rich Magic is een illusionist die beide tot in de puntjes beheerst en daardoor altijd een perfecte show neer kan zetten!

Gelegenheden

Op wat voor momenten kun je nu een illusionist inhuren, waarvoor kun je bij Rich Magic terecht? Hij kan zijn kunsten laten zien op:

  • kinderfeestjes
  • bruiloften of andere grote feesten
  • congressen
  • beurzen

Er zijn dus veel mogelijkheden, ook doordat hij zich altijd uitstekend aan weet te passen aan zijn publiek. De show is daar echt op afgestemd en dat zorgt ervoor dat mensen altijd geboeid zitten te kijken! Voor een kinderfeestje is entertainment natuurlijk belangrijk, om de kinderen gewoon even te vermaken. Maar ook tijdens andere feesten, zoals bruiloften, of op een congres dat een hele dag duurt kan wat vermaak niet verkeerd zijn. Het biedt mensen even wat afleiding en een leuke onderbreking. Dat je een illusionist ook in kunt schakelen voor beurzen klinkt misschien wat vreemd. Wat is hiervan het doel? Het doel is om het publiek naar jouw stand te trekken, hun aandacht te trekken, zodat jij ze informatie over jouw bedrijf kunt geven. Je kunt er op rekenen dat met een dergelijke act mensen zich jouw bedrijf later nog zullen herinneren! Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Wil jij hier meer over weten of wil je weten wat deze illusionist voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Rich Magic om de opties voor jouw feest, beurs of evenement door te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *