Vind jouw bedrijfsuitje bij Flitz Events

flitz events bedrijfsuitje

Heb je al eens gehoord van Flitz Events? Een Flitz Events bedrijfsuitje staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Je kunt met jouw collega’s uit veel verschillende activiteiten kiezen om te doen. Wil je er een dagje uit van maken? Combineer dan meerdere activiteiten. Je kunt er een lunch bij doen, of een lekkere luxe BBQ met uitzicht op het strand van Scheveningen. 

In tijden van Covid-19

De afgelopen maanden is er veel veranderd in de samenleving. Veel mensen werken thuis en zetten zich nóg harder in voor het bedrijf. Sommige collega’s vallen wellicht in een risicogroep, waardoor je ze al een tijd niet meer hebt gezien. Als je jouw collega’s wil belonen voor hun harde werk, kun je voor hen een online Flitz Events bedrijfsuitje te organiseren. Je kunt kiezen uit een online hackathon, een spelletje SCROOGE of een online escape room. Zo kun je in deze moeilijke tijden toch nog iets leuks doen met jouw collega’s.  

Naast online mogelijkheden kun je ook nog fysieke activiteiten in Den Haag doen met jouw team. De activiteiten zijn waarbij mogelijk aangepast zodat de anderhalve meter kan worden gewaarborgd. Denk aan powerkiten, bubble football of blokkarten. Wil je liever iets minder actiefs doen, of iets binnen? Je kunt ook een workshop schilderen, graffiti spuiten of ijssculpturen maken volgen. 

Ga de uitdaging aan!

Wil je met jouw collega’s een spannende uitdaging aangaan? Flitz Events heeft een enorme variatie aan city activiteiten in Den Haag. Via een iPad wordt Den Haag omgetoverd in een spelbord. Je wordt ergens gedropt en ondergedompeld in een verhaal. Wil je een slechterik zijn? Speel dan het spannende kluizendief spel. Wil je het iets luchtiger houden? Er is ook een spel waarin je een verwarde getuige op een bruiloft bent. Via de iPad krijg je alle informatie die je nodig hebt om het spel te spelen. Als je in verschillende teams speelt, kun je elkaar saboteren. 

Houd je van escape rooms? Flitz Events heeft een unieke variatie op een escape room gevonden. In plaats van dat jouw team uit de kamer moet ontsnappen, moet jij een groep mensen uit een ruimte zien te bevrijden. Los de raadsels binnen de tijd op en wie weet red jij de gijzelaars van Dr. Crypto. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *