Peppa pig

Spannende en leuke avonturen

Bekend van Nickelodeon, succesvol geweest tijdens de theatertour met in het eerste seizoen 50.000 kaarten die verkocht waren. Een familiemusical met het liefste varkentje wat er is, en niet te vergeten al haar vriendjes die er ook bij horen. Met peppa pig is het altijd feest met veel slingers en ballonnen. Iedere dag is een bijzondere en mooie dag met de avonturen die zij meemaakt. Het verrassingsfeest is gegarandeerd dansen en meezingen, maar natuurlijk ontbreken de modderplassen ook niet om lekker in te rollen. Prachtige decors, in combinatie met de geweldige avonturen maken het tot één groot feest voor jong en oud.

Peppa pig

Complete familie

Natuurlijk is peppa pig niet alleen, er zijn meer gezinsleden die je bij de verschillende avonturen tegenkomt. Het complete gezin bestaat uit:

–        Daddy Pig
–        Mummy Pig
–        Peppa Pig
–        George Pig

Daddy Pig is de vader van de twee zonen, Peppa en George Pig en echtgenoot van Mummy Pig. Zijn oudere broer heet Uncle Pig, volgens zeggen is die hetzelfde alleen zonder bril. Hij is de zwager van tante Pig en de oom van Chloe Pig en Alexander Pig.

Hij is een groot licht roze varken, zijn gezichtshaar is bruin – oranje van kleur. Donker Roze lippen en een typische krullende varkensstaart. Kenmerkend is de zwarte bril en zwarte schoenen.

Peppa pig

Hoofdrolspeler tijdens de shows

Het belangrijkste personage in alle shows is Peppa Pig, ze is pas zes jaar oud en is de dochter van Daddy Pig en Mummy Pig. Haar beste vriendin is Suzy Sheep waar ze heel erg graag mee speelt. Ze gaat ook veel langs bij opa en oma en zorgt voor George haar kleine broertje. Ze vindt het geweldig om door de modder heen te banjeren en gekke snurkende geluiden te maken.

Peppa is ook roze, donker roze wangen en witte ogen met zwarte pupillen. Als kleding heeft ze een rode jurk aan, een witte luier en net als ieder ander familielid zwarte slippers. Tijdens het slapen in de nacht draagt ze een donkerroze slaapjurk.

Mummy Pig

Peppa pig

Mummy Pig is de moeder van Peppa en George, Daddy Pig is haar man. Haar ouders zijn Grandpa Pig en Grandma Pig, ze werkt thuis en voert werkzaamheden op de computer uit. Ze is een volwassen varken met roze varkensoren en een krulstaart. Een oranje jurk met zwarte slippers zijn de kledingstukken die zij draagt, als make up draagt ze paarse eyeliner. Springt ze in plassen dan heeft ze blauwe laarzen aan. Tijdens het zwemmen draagt ze een oranje zwempak. Mummy is volwassener dan Daddy, af en toe plaagt ze haar man maar ze houd wel heel veel van hem.

George Pig

Het kleine broertje van Peppa Pig is George Pig, zijn leeftijd is ongeveer drie jaar oud. Hij woont bij zijn vader en moeder, Daddy Pig en Mummy Pig. Het speelgoed waar die meespeelt is MR Dinosaurus. Hij is een peuter, en vergeleken met de rest van de familie is hij erg klein. Lichtroze is zijn kleur met roze wangen en grote brede ogen. Als kleding draagt hij een blauw shirt, een witte luier en zwarte schoenen. Zijn laarzen zijn rood van kleur wanneer die in de modder plassen springt.