PIANO KOPEN?

piano kopen

Bij Pianometropool koop je de mooiste digitale of akoestische piano of vleugel. Of je nu een digitale stage piano zoekt of een echte akoestische piano wilt kopen, bij Pianometropool ben je aan het juiste adres. Hier koopt je een nieuwe of gebruikte piano van ieder bekende merk zoals Yamaha, Roland en Blüthner.

Het kopen van een nieuwe of gebruikte piano is een spannende aangelegenheid, zoveel keus en zoveel prijsverschil.

WAT IS DE BESTE PIANO?

Over het algemeen is de kwaliteit van een piano afhankelijk van het land waar de piano werd geproduceerd. Indonesische en Chinese piano’s zijn vaak goedkoper, terwijl Duitse piano’s vrijwel altijd alleen in het topsegment te koop zijn. Het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een digitale of akoestische piano is belangrijk, je gaat er immers vele jaren op je piano spelen.

het voordeel van een digitale piano is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt en dat deze vaak draagbaar is je deze dus gemakkelijk kunt meenemen. Een akoestische piano geeft natuurlijk het mooiste geluid omdat het een echt snaarinstrument is. Een akoestische piano of vleugel is over het algemeen een goede investering omdat deze zijn waarde blijft behouden. Sommige piano’s, zoals de Yamaha U1 zijn al meer dan 50 jaar oud en worden wereldwijd nog steeds het meeste verkocht.

KOOP EEN PIANO IN EEN PIANOWINKEL

Koop een piano liever bij een echte pianowinkel zoals Pianometropool. Je krijgt advies en je kunt alle verschillende piano’s uitproberen. Koop je een akoestische piano of vleugel bij Pianometropool dan krijg je een unieke 100% inruil garantie. Dit betekent dat je eerst kunt starten met een instap -of middenklasse- piano, waarna je dit instrument voor het volledige aankoopbedrag weer kunt inruilen. In de showroom van pianometropool staan meer dan 300 nieuwe en gebruikte piano’s speelklaar opgesteld. Koop je een piano online in een webshop, dan zul je vaak zelf moeten bepalen welke piano het beste past bij jouw wensen. Overigens heeft Pianometropool ook een webshop waar je alle piano’s en vleugels, maar ook piano accessoires online kunt kopen.