Online een pianokruk kopen

pianokruk kopen

Wanneer je achter de piano stapt kan het ook zo zijn dat je wil gaan zitten, maar dat je niet lekker zit. Dit kan dan komen omdat de kruk te oud is en dus op is. Dan is het tijd voor een nieuwe kruk. Een pianokruk kopen doe je ook niet iedere dag en daarom zou je ook zien dat je hier in moet investeren. Een goede kruk zal namelijk ook invloed hebben op je pianospel. Er zit echter ook een verschil tussen een pianokruk en een pianobank. Veel mensen denken dat dit hetzelfde is, maar dat is niet het geval. Zo zou je namelijk zien dat een pianobank groter is en ook stabieler. Dit komt omdat de bank op vier poten staat waar een kruk vaak maar drie poten heeft.

pianokruk kopen

De kwaliteit

Wanneer je dan een pianokruk kopen gaat is het ook belangrijk om te weten waar je dan op moet letten. Zo is het eerste punt de zitting. Je wil namelijk een kruk hebben waar je uren lang op kan zitten zonder dat je ergens last van krijgt. Wanneer je dan een simpele kruk hebt waar je praktisch op een houten plank zit zul je hier snel last van krijgen. Dit is niet de bedoeling en daarom zie je ook dat een goede zitting dus cruciaal is. Verder is een goede houtsoort ook belangrijk. Kies voor een sterke houtsoort zoals beukenhout. Deze kruk zal dan veel aankunnen en dus ook lang mee gaan.

Een krakende bank

Een van de laatste dingen je die wil bij een kruk is dat hij piept of kraakt. Dit komt omdat de kruk vaak oud is en dat de poten ook met schroeven zitten vast gemaakt. Daarom moet je bij een pianokruk kopen ook goed kijken of de poten wel zitten verlijmd. Met lijm zul je namelijk niet het probleem hebben dat de poten gaan kraken of piepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *