Mobiele biertap huren

biertap huren

Enkele weken geleden mocht ik met mijn hamburgertent op een festival gaan staan. Natuurlijk willen festivalgangers niet alleen iets eten maar ook iets lekkers drinken. Maar een week op voorhand merkte ik plots dat mijn biertap stuk was. In afwachting van herstel ben ik online gaan kijken om een mobiele biertap huren. Gelukkig kwam ik er eentje tegen op huurland.nl en de prijs viel ook nog eens goed mee! Ik nam even contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en even later ben ik tot de verhuur overgegaan. De vertegenwoordiger aan de telefoon was erg vriendelijk en wist me snel en met voldoende kennis verder te helpen.

Lekker snel

De levering gebeurde erg snel en ik kon zonder problemen aan de slag op het festival. De ingebruikname is erg makkelijk en snel, zoals het hoort! De mobiele biertap heeft zijn werk erg goed gedaan en haperde geen seconde. Hij werd ook in een zeer propere staat geleverd. Het is duidelijk dat je kwaliteitsvol materiaal leent bij huurland.nl en dat is voor mij erg belangrijk. Inmiddels moet ik nog catering verzorgen voor enkele andere festivals en ik ga hier weer een mobiele biertap huren voor die dagen.