Je eigen fles drank maken

Spirited Union Distillery

Wie wil er nu niet zijn eigen fles drank maken, bij Spirited Union Distillery is dit mogelijk. Voor een keer wordt je een echte distilleerder, die tijdens een workshop zijn eigen fles drank maakt. Aan het eind mag je de fles drank die je hebt geproduceerd natuurlijk mee naar huis nemen, voordat je begint met het maken van je eigen drank krijg je eerst een leuke rondleiding waarbij je alles wordt verteld over het destilleren van producten om de lekkerste smaken te krijgen. Na afloop maak je dan een heerlijke verfrissende cocktail. 

Spirited Union Distillery

Gezellig met vrienden drank destilleren

Wat is er nu leuker dan samen met vrienden een leuk uitje te doen, er hoeft geen reden te zijn om een workshop destilleren te doen. Natuurlijk mag het ook tijdens een bedrijfsuitje, of een verjaardag van iemand. Nog nooit heb je een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de Spirited Union Distillery, nu is je kans dus grijp deze met beide handen aan. Hier ontdek je ook hoe sterke drank wordt gemaakt, en leer je hoe jezelf de heerlijkste drank kunt maken die je zelf gedistilleerd hebt. Aan de bar heb je ook de mogelijkheid om verschillende cocktails en alcoholvrije cocktails te proeven.  

Leer destilleren

Natuurlijk is er niets leuker dan je eigen fles drank te destilleren, tijdens de workshop wordt je dit geleerd. Door een eigen methode toe te passen, krijg je als resultaat een gepersonaliseerde botanical rum. Iedereen zal er thuis versteld van staan als je met je eigen fles drank thuis komt, zelfs het etiket van de fles is gepersonaliseerd. Tijdens elk evenement in de distilleerderij, krijg je van de ambassadeur twee heerlijke cocktails om te proeven. Ook kom je van alles te weten over sterke drank, en hoe zij bij de smaak komen van de botanicals dranken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *