Evenement organiseren

Bent u van plan een groot evenement te organiseren waar er een feest wordt gevierd. En wilt u hier een bijzondere gebeurtenis van maken. Dan hebben wij iets voor u dat ervoor gaat zorgen dat het evenement onvergetelijk gaat worden. Bij Shake it kunnen ze zorgen voor een cocktailbar op locatie. Deze cocktailbar kan je huren voor iedere gewenste locatie in Nederland en België. Voor elk budget is er een passende cocktailbar op locatie. Van minibar tot grote evenementen bars of beurs bars, bij Shake it kunnen alle maten bars worden gehuurd. Ze faciliteren niet alleen de bar, ook is er een mogelijkheid om personeel en barconcepten in te huren.

Cocktailbar huren

Ze hebben meer dan 80 bars in verschillende stijlen. In thema’s als: neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk. Voor elk feest is er een bijpassende bar. Alle bars zijn voorzien van een ledverlichting, in alle mogelijke kleuren. De bar kan ook worden voorzien van stickers en logo’s naar keuze. Dit kan handig zijn voor persoonlijke branding van uw bedrijf. De bar kan worden gehuurd met of zonder personeel. Hierbij moet u denken aan een cocktailshakers, flairbartenders, barkeepers en hostessen. Dit is een getraind team die ingehuurd wordt voor zowel grote als kleine evenementen. Daarbij kan er ook worden aangegeven in welke kleding het personeel moet komen, zodat ze passen bij uw evenement en goed gekleed zijn. Bij het huren van de cocktailbar kan er worden gekozen voor een losse bar huren. Maar er kan ook worden gekozen voor de all-in cocktail barconcept. Hierbij ontvangt u naast de cocktailbar naar keuze ook een professionele cocktailshaker, een cocktailmenu, alle benodigdheden en ingrediënten van de beste kwaliteit. Zij nemen dan letterlijk het werk uit uw handen. Alles wordt door ze geregeld van A tot Z.

Koffiemachine huren

Bij Shake it hebben ze overigens niet alleen de cocktailbars die ze verhuren. Zij hebben ook nog andere diensten die ze verlenen en verhuren. U kan ook een koffiemachine huren bij ze. De koffiemachines kunnen worden gehuurd voor 1 dag of voor een langere periode. Bij een langere periode worden er speciale tarieven gehanteerd. Er worden 2 types koffiemachines aangeboden. Een volautomaat koffiemachine of een halfautomaat koffiemachine. Bij een volautomaat machine kan er met één druk op de knop alle denkbare koffie worden bereid. Deze kunnen zo’n 180/200 kopje koffie per uur maken. Een halfautomaat machine ook wel een pistolmachine moet worden bediend door een barista. Er is dus enige ervaring nodig voor deze machine. De machine wordt compleet geleverd, met bij elke espressomachine 2 koffiemolens en de benodigde barista tools. Deze koffiemachines kunnen ook weer los worden gehuurd of in combinatie met koffie catering. Waarbij zij onder anderen zorgen voor de barista’s of personeel die de koffiemachines bedienen en de benodigdheden voor de machines. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *